Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kosten

Kosten

Een hennepkwekerij opruimen en afvoeren kost geld.

Het opruimen van een hennepkwekerij is doorgaans een flink karwei vanwege de omvang van het werk en de grote hoeveelheid afval die meestal te verwerken is.
Wilt u een vrijblijvende prijsindicatie? Bel: 085 – 401 97 62.

De kosten kunnen erg verschillen per situatie. Het is daarom lastig om een algemene richtprijs te vermelden. Om geen onrealistische verwachtingen te laten ontstaan, komen we het liefst langs om de kwekerij te bekijken en een inschatting te maken. Na afloop ontvangt u een offerte, gratis en vrijblijvend. Dan weet u precies wat u kunt verwachten.

Om toch een “natte vingerprijs” te noemen: een hennepkwekerij opruimen en afvoeren kost gemiddeld tussen de €800,- tot €1750,- incl 21% BTW.

Welke factoren kunnen de prijs beïnvloeden?

Er zijn er veel factoren die invloed hebben op uiteindelijke kosten in uw situatie. Zoals:

  • Om welke hoeveelheid (potten) aarde of steenwol gaat het?

Het is belangrijk om te weten hoeveel aarde er is gebruikt bij een hennepkwekerij. Een belangrijke kostenfactor is namelijk het afvoeren van deze aarde. Omdat deze aarde verontreinigt is met chemicaliën tijdens het kweken van hennepplantjes is het lastig om deze aarde af te voeren. Wij moeten deze bij een speciaal afvalverwerkingsbedrijf aanbieden tegen een kiloprijs. Deze kosten moeten wij daarom aan u doorberekenen.

  • Moeten wij de kwekerij ontmantelen en afvoeren van de begane grond, kelder of de 3e etage?

Het is vanzelfsprekend minder werk als wij niet de trap af hoeven te lopen of via een lift alles moeten transporteren. Wel hebben wij zelf de beschikking over een verhuislift om alles makkelijker te transporteren. Wij kunnen met onze verhuislift tot 8e etage komen en alles via een balkon of groot raam naar buiten transporteren en afvoeren.

  • Is er stroom aanwezig? Zijn er grote verbouwingen aan het pand gedaan voor deze hennepkwekerij?

Wij kunnen ook allerhande reparaties verrichten zoals schildersklussen, gaten dichten of behang verwijderen vanwege stankoverlast.

Wilt u weten hoeveel het bij u zou kosten? Wij kunnen binnen paar dagen (of met spoed binnen 24 uur) uw hennepkwekerij opruimen.
Bel voor de mogelijkheden en of een vrijblijvende prijsindicatie naar: 085 – 401 97 62.